top of page
Middag licht

GET UP

BIOFEEDBACK

- heal naturally from within -

WAT IS BIOFEEDBACK?

Biofeedback is een therapie die wordt uitgevoerd met een biofeedbackapparaat. Dit apparaat meet frequenties binnen het lichaam.

Het kan een verstoord signaal van een organisme opvangen en een omgekeerd signaal terugsturen om zo het lichaam weer in balans brengen.

Elke cel en elk orgaan in ons lichaam resoneert/trilt met haar eigen energie. Wanneer deze energie verstoord wordt door toxines, virussen, allergenen, parasieten, tekorten, trauma's, stress, ... kan het lichaam niet meer optimaal functioneren. Schadelijke frequenties worden opgeslagen in de cellen en kunnen zich jarenlang onopgemerkt opbouwen vooraleer ze zich manifesteren als ziekte. 

 

Via biofeedbacktherapie worden deze blokkades opgespoord en hersteld. Het lichaam wordt driedimensionaal geanalyseerd en behandeld: fysisch, emotioneel en energetisch.  

 


 

WAARMEE?

De QUEST 9 is het biofeedbackapparaat waarmee ik werk. Het is het nieuwste en meest up-to-date apparaat gemaakt door Prof. William Nelson, een voormalig NASA-onderzoeker die meer dan drie decennia van zijn leven wijdde aan onderzoek naar kwantumfysica, psychologie, biologie, natuurlijke en alternatieve medicijnen. Hij ontwikkelde ook de biofeedback-energiebehandeling genaamd SCIO die nog steeds wordt gebruikt bij astronauten en een voorloper is van Quest9.

HOE?

Het apparaat is met jou verbonden via een hoofdband, pols- en enkelbanden. Deze zenden en ontvangen de elektromagnetische signalen van het lichaam. Het apparaat wordt vervolgens verbonden met een computer waarop de geavanceerde software wordt uitgevoerd die nodig is voor effectieve toepassingen.

VOOR WIE?

Biofeedback is geschikt voor alle leeftijden. Het wordt vaak ingezet bij kinderen en baby's omdat het meestal een hele uitdaging is om uit te zoeken wat er in hen omgaat of hoe ze zich voelen.

Maar ook voor dieren is deze therapie heel geschikt omwille van die reden.

Mensen met epilepsie of een pacemaker komen niet in aanmerking voor de therapie.

WAARVOOR?

Chronische pijn 

Migraine

Vermoeidheid

 Slapeloosheid

Sportblessures

Eetstoornissen 

Vruchtbaarheids-problemen

Allergieën

Depressie

Stress

Angst

Verslavingen

Gewichtsverlies/toenameHyperactiviteit

Leerachterstand

...

#thuiswerk (2).png

Wie ben ik?

Ik ben Liesbeth, een gelukkig getrouwde mama die heel erg gefascineerd is door alles wat met gezondheid te maken heeft.

 

Het valt me op dat meer en meer mensen tegenwoordig geconfronteerd worden met ziekte.

We zijn zo druk bezig, dat we vergeten te luisteren naar ons lichaam. Signalen worden meestal licht opgevat en we nemen pas contact op met een arts wanneer er echt een groot probleem is. 

Wanneer ik in 2018 voor de allereerste keer in contact kwam met biofeedback stond ik versteld van de mogelijkheden. Ongelofelijk dat het zo ongekend is!

Wel, daar ga ik verandering in brengen. Ik denk dat dit de ideale manier is om tijdig een storing op te sporen en tegelijk te behandelen. Ik kijk er naar uit om zoveel mogelijk mensen hiermee te helpen!. 

bottom of page